Log in | No account yet? Sign up! | English Nederlands
No photos yet
Share yours!

Henos Natuursteen

T. 0412-634137
F. 0412-622945  
Gasstraat Oost 50, 5349AV, Oss, Noord-Brabant, NL
More info

More business info

Categories:

stone, memorial stones

Opening hours:

Do you know the opening hours of Henos Natuursteen? Add the information!

Sort by:
Recently written
Rating
Usefulness
Fun factor
Unbelievableness
 • Jan der Aa
  09 November 2010

  Henos Natuursteen

  Wegens rijkdom gesloten by Jan der Aa

  Op 19 oktober 2010, rond de klok van 16:00 uur, heb ik het bedrijf Henos in Oss bezocht.
  Aan de daar ontmoette juffrouw heb ik gevraagd of zij naast het leveren van grafstenen ook tafelbladen konden zagen. Ik was getriggerd door de grote hoeveelheden plaatmateriaal buiten, en zij wist mij te vertellen, na informeren, dat zij dit niet konden. Na nog eens aangedrongen te hebben en mijn verbazing geuit te hebben over het waarom van al die platen is een aardige meneer met mij naar buiten gelopen. Deze heeft mij enkele platen laten zien en mij een prijs gegeven van ca 1.000,00 voor het zagen van een tafelblad.

  Hem aangegeven dat de prijs interessant was maar dat ik hierop terug zou komen met mijn vrouw om een keuze te maken tussen twee platen.
  Op 27 oktober 2010 hebben wij gebeld om te vragen tot hoe laat wij terecht konden en om half 5 zou de zaak gesloten zijn (op de website staat 17:00 uur). Direct aangegeven dat wij vanuit Wamel meteen in de auto zouden stappen om op tijd in Oss te kunnen zijn. Uiteraard enigszins afhankelijk van veerpont en stoplichten kwamen wij vijf voor half vijf aan. De gastheer kwam verbaasd naar ons toe en zei: "het is half vijf, ik kan u niet meer helpen. Ik heb aangegeven dat wij om half vijf zouden sluiten". Onze digitale atoomklok gaf 16:25 uur aan. Gezien de opmerking: wij kunnen u niet meer helpen hebben wij wel aangegeven dat er eigenlijk nog vijf minuten tijd zou zijn. Maar in de beleving van deze meneer was het tijd en werd er afscheid van ons genomen.

  Uiteraard waren wij enorm verbolgen over de manier waarop hij ons hierover benaderde. Wij hebben uiteindelijk toch bijna drie kwartier in de auto gezeten, heen en ook drie kwartier terug, en twee keer de veerpontkosten kunnen betalen.

  Wij waren van zinne bij u een order te plaatsen van € 1.000,00 maar hier zijn wij uiteraard op terug gekomen.

 • kam
  04 March 2010

  Henos Natuursteen

  F##kbedrijf by kam

  Somber bedrijf. Laatste loodjes. Stuurt aan op faillissement.Weg 25 jr. garantie. Klachten onder op stapel. Goedkope sten duur verkocht.

What do you think about 'Henos Natuursteen'?

Please login, signup or supply your nickname and email address.


(not shown, used for validation) 
Show:

Find nearby..

You might also consider..

More..

Your FREE WEBSITE, TODAY!

Get your business online today. All your info: map, images, openinghours, seo, 100% free..

Click for more info!